Våra egna leopardkatter

SE*Twistspots Alexiz – i avel

 

Hon är familjens lilla gangster. Hon gillar att springa och hoppa över hela huset, försöker brottas med mamma Millie som oftast tycker att hon är jättejobbig. Öppnar man en låda så är Alexis snabbt där för att genomsöka den. Hon älskar också Lego, hon ska ligga på första parkett och tittar man bort så är hon snabb och snor en bit och springer i väg.  Men man kan inget annat än att älska henne, hon är otroligt tillgiven, hon följer oss överallt och har ständiga konversationer med oss.

Hon har likt sin mamma en glittrande päls med fantastiska färger och kontraster. Hennes ögon är rund, stora och lyser i gul/grönt.

Kika gärna in i hennes stamtavla, där kan du även se att hon har gjort  HCM-screening.

Bengal katt

SE* Sandhills Millie – i avel

 

Mamma Millie är vår första stjärna i hemmet.  Hon är ingen annan bengal lik. Hon är som en vis gammal tant även om hon inte alls är gammal.  Alltid lugn och förståndig, hon ser till att de andra katterna sköter sig och när de gör det så kryper hon upp i våra knän och myser.

Hennes päls är sammetslen och hennes kontraster i prickarna är perfekta. Hon har stora Gula/bruna ögon och buffiga söta små noskuddar.

Kika gärna in i hennes stamtavla, där kan du även se att hon har gjort  HCM-screening.

Bengal katt